Konge - metoden

Hva ligger egentlig i suksessbegrepet? Og hvilke mekanismer gjør at vi føler oss helt konge?

Gjennom 20 år i toppidretten har Øystein Pettersen vært tett på de som er aller best på å nå målene sine. Han har samtidig erfart at følelsen av suksess i forsvinnende liten grad kan knyttes til resultater alene.

Etter mye refleksjon rundt disse temaene, laget Øystein Pettersen KONGE-metoden.

Dette foredraget baserer seg på Øysteins livsfilosofi og boken “Helt konge!” som ble utgitt

Og hvis du lurte: KONGE- metoden er ikke noe machofjas om å stå opp unødvendig tidlig om morran og bade i isvann. KONGE-metoden har ingenting med status, medaljer eller titler å gjøre. Den handler om følelsen av å lykkes!

Øystein lærer deg denne enkle metoden, kan brukes på absolutt alt du vil. Det vil føles som om du har superkrefter, og vi lover at det vil føles helt konge.

Skreddersydde foredrag

Øystein holder inspirerende og motiverende foredrag, tilpasset oppdragsgiver og deres situasjon.

Han har faste tema han prater om, lever med og elsker å lære mer om: Alle fasetter bak prestasjonsbegrepet, eierskap, kultur og miljø. Øystein brenner for mening, mestring, lidenskap, moment, inspirasjon, utvikling, samhold, kommunikasjon, selvtillit, disiplin og mot.

Det siste året har han holdt foredrag om:

  • «Hvordan vil dere ha det? – kultur»
  • «Samarbeid i team»
  • «Hvem vil du være»
  • «Lag en god dag»
  • «Lag et god lag»
  • «Jeg tror ikke på tilfeldigheter»
  • «Det er ikke flaks»
  • «Eierskap og ansvar»
  • «Feedback-kultur og hvordan du kan bygge denne typen kultur»

Ta kontakt for mer informasjon om hva Øystein kan gjøre for deg!

Hvem vil du være?

Øystein Pettersen inspirerer, motiverer, og gir deg kunnskap til å stille deg selv spørsmål om hvem du vil være.

Resultater er konsekvenser, og dette begynner med deg!

Verden forandrer seg aldri, men andre forandrer den for oss – hvem vil du være?

Gjennom sin reise som idrettsutøver har Øystein vært heldig å få jobbe med folk og miljø som har prestert på høyeste nivå. Fra dette har han utviklet en lidenskap for det som ligger bak skapelsen av prestasjoner.

Ikke bare for resultatenes del, men fordi han er av oppfatningen at gode folk med rette verdier skaper fantastiske prestasjoner.

Øystein gjør deg bevisst på hva du skal legge din tid, ressurser og energi til, og hvorfor.

Foredraget er blottet for fancy ord og avansert teorier, men er fullt av engasjement og tro. Motivasjon, mål, mening, vaner, prioriteringer, tid og kultur er emner Øystein kan mye om og brenner for å dele.

Suksess og gode resultater betyr ingenting hvis det går på bekostning av dine verdier og hvem du er. Står du godt i dine sko og vet hvem du er, finnes det ingen grenser for hva som er mulig å oppnå.

Hvordan vil dere ha det?

Kulturen i enhver gruppe er avgjørende for hvordan vi presterer, kommuniserer, hvor mye energi vi har og hvor mye glede, lidenskap, energi, entusiasme og utvikling som ligger i prestasjonene våre.

Hva skiller god og dårlig kultur? Og hvorfor er det så vanskelig å prate om kultur slik at vi alle kan forstå hva det innebærer konkret og praktisk? Hvorfor er det slik at kultur ofte er noen flotte ord, tuftet på gode verdier, som ingen helt vet hva innebærer?

Gjennom mine år som skiløper og i andre prosjekter som 71° nord har jeg sett og følt effekten av hva rett kultur gjør med prestasjon, gjennomføringsevne, utviklingsevne og måloppnåelse.

I dette foredraget belyser jeg kulturbegrepet uten fancy ord. Kun med ekte lidenskap for å skape den hverdagen og det miljøet som dere helst vil ha. Og med en sterk tro på at de rette folka, med rett kultur og gode verdier, kan skape fantastiske resultater.

Foredraget kan fungere enkeltstående, som en del av en workshop, en endringsprosess eller som starten på en lengre reise.

Workshop

Øystein Pettersen kan også holde workshops innen de samme temaene han holder foredrag om. 

Meget inspirerende foredrag!


Magnus Andersen Prosjektleder, Woodcon AS

Kontakt & booking

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Øystein Pettersen - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og alt annet du måtte lure på.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.