Referanser

Øystein innfridde våre forventninger. God prosess i forkant, og god prat med ham i forhold til forberedelse. Våre deltakere (ca 130) var fornøyd og entusiastiske, og lot seg inspirere :)

Hege Eide Dahl

Øystein leverer spot-on på det en hver virksomhet i vekst trenger: Prestasjon, utvikling og måloppnåelse. Han inspirer, samtidig som han indirekte utfordrer og starter en tankemekanisme.

Anders pedersen

Vi hadde høye forventninger, men Øystein levert på disse og dels overgikk forventningene. Tilbakemeldingene fra våre ca 130 deltagere var at dette traff godt både mtp innhold og form. Øystein har etter mitt skjønn en fin kombinasjon av ydmykhet for oppgaven/publikum, gode egne refleksjoner som inspirerer til ettertanke/handling, morsomme eksempler/erfaringer osv som i sum gjør at innholdet oppleves relevant og nyttig for alle hos oss ihvertfall. Vi hadde noen fine samtaler med Øystein i forkant som jeg tror var gjensidig nyttige mtp å spisse budskapet til målgruppen. Øystein kan anbefales!

gunnar inderberg

Vi ønsket et foredrag med "Feedback" som tema. Det var tydelig for oss at dette er et tema som Øystein brenner for. Det var en god kombinasjon av praktiske prinsipper og forutsettinger for å bygge "Feedback"-kultur. KONGE-metoden er lett å huske men ikke alltid så lett å gjennomføre. I tillegg, bruker Øystein eksempler fra egen karriere og reality-programmer hvor viktigheten med tillit, psykologisk trygghet, mm må være på plass for bygge feedback kultur. Vi opplevde Øystein å være en jordnær fyr som bydde på seg selv. Kombinasjonene av lidenskap for feedback, gode metoder, praktiske eksempler og evne til å by på seg selv var meget vellykket. Takk for et meget godt foredrag!

per randor kristoffersen

Øystein tilpasser og spisser budskapet på en elegant og jovial måte. Svært gode tilbakemeldinger fra publikum. Mye av suksessen henger også sammen med gode dialoger i forkant hva gjelder innspill på innhold, målgruppe m.m.

hans-peter salvesen

Veldig bra og morsomt foredrag av Øystein Pettersen. Han fikk opp motivasjonen og ikke minst stemningen blant en litt sliten gjeng. Ansatte har i ettertid gitt veldig gode tilbakemeldinger om at de satt igjen med inspirasjon og at de hadde begynt å tenke litt på egenhånd over foredraget i ettertid!

line ellefsen

Kontakt Øystein Pettersen

Kan det være aktuelt med et foredrag, workshop eller en prosess? Gå til kontaktsiden for å fylle ut skjemaet.