Referanser

Fantastisk foredrag som traff midt i blinken for våre ansatte! Tydelige og konkrete råd knyttet til målsetting, og det har allerede vært mye snakk om "fokus følger energi" og hvordan man kan sette mål for seg selv som vil lede til at selskapet gjør det bra. Øystein er en tydelig og svært god motivator!


Event Marketing, Mana Merete Balsvik

Academic Work

Øystein Pettersen presenterte et foredrag som var midt i blinken for oss.Han har en stil og fremtoning og en måte å presentere på som er veldig avslappet, "ned-på", lett å forstå og som inneholdt de mest essensielle verdiene. I tillegg til at han presenterer med innslag av humor og glimt i øyet. Han er en foredragsholder vi kan bruke senere også.


Unni Irene Larsen, Space Manager

Barilla Norge AS

Meget inspirerende foredrag.


Magnus Andersen, Prosjektleder

Woodcon AS

Kjempespennende og bra gjennomført!


Siri Schmidt-Horix, HR

Coop Norge SA

Øystein leverte et foredrag som var spot on hva vi hadde behov for på vårt Kick Off. Han traff mange med sine betraktninger og erfaringer, og han formidlet det på en forståelig og underholdende måte.


Serviceleder, Maritha Bjørnbeth

Schneider Electric

En mer positiv fyr skal du lete lenge etter! Byr på seg selv! Han traff ungdom som var vår målgruppe veldig godt.


Anne Lise Lassen, Rådgiver

Agder idrettskrets

Øystein er inspirerende og formidler på en svært god måte. Tematikken er i utgangspunktet noe vi vet godt fra før, men han gir oss nyttige påminnelser og enkle tankeøvelser for å prestere bedre i arbeidslivet, men også i hverdagen ellers. Blandingen mellom historier fra dagene på ski, livet som pappa, og fra innspillingen av 71 grader nord gjør gir noe ekstra til foredraget.


Helene Enger Skjønnhaug

Aurskog Sparebank

Helt strålende - Pølsa er ekstremt god, og appellerer til alle grunnet sitt engasjement og enkle språkbruk. Fantastisk fyr som vi veldig gjerne vil bruke igjen og igjen :)


Mariam Hamzaoui

NAF

Meget bra foredrag.


Rune Nøstvik, Adjunkt

Grimstad skifestival

Godt foredrag! Øystein tok det med et smil og entusiasme når han i siste liten måtte endre sitt Live-foredrag til digitalt uten publikum. Knallbra gjennomført! Øystein sprer positiv energi rundt seg og byr på seg selv. Det er en fryd å jobbe med Øystein!


Linn Kristin Gimmestad

Tren20

Kontakt & booking

Her kan du raskt og enkelt sende en forespørsel på et foredrag med Øystein Pettersen - selvfølgelig helt uten forpliktelser. Du får lynrask tilbakemelding om pris, dato og alt annet du måtte lure på.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.