Om Øystein

En foredragsholder som vil inspirere deg til å skape de resultatene du alltid har drømt om.

Øystein Pettersen har levd som profesjonell skiløper på elitenivå hele sitt voksne liv. Gjennom sin reise i idretten har han jobbet med og vært i miljøer hvor prestasjon har vært i fokus og hvor fantastiske resultater har vært konsekvensen av arbeidet. Han har fått ta del i prestasjonskulturer fra ulike arenaer og har blitt lidenskapelig opptatt av alt som ligger bak det å skape gode prestasjoner, gode miljø og gode folk.

Øystein valgte å satse på langrenn og den største meritten ble OL-gull i lagsprint under OL i Vancouver med Petter Northug. Som tradisjonell skiløper har han vært på pallen tosifret ganger i World Cup, også med flere medaljer fra NM. I tillegg er han kjent som den skiløperen med flest seire i Toppidrettsveka og Blinkfestivalen på rulleski.

Siden 2014 har Øystein satset langløp i Visma Ski Classics og har to seire derfra og flere pallplasser, blant annet i Marcialonga. Sist sesong avsluttet Øystein toppidrettssatsingen på heltid med å bli nummer to i det aller siste rennet i Visma Ski Classics.

Som idrettsutøver og som type er Øystein opptatt av å ikke la seg kue av hva andre mener. Han bryr seg ikke om hva andre mener er normalt, og lar seg ikke stoppe av frykt og vedtatte sannheter i jakten på gode prestasjoner, godt miljø og utvikling.

Gjennom et langt liv i toppidretten har Øystein erfart at resultater er konsekvenser og at de stort sett speiler forberedelsene som ligger bak. Øystein lever med troen om at utvikling skjer om man tør å skille seg ut og se annerledes på muligheter.

Forskjellen på et godt eller dårlig miljø ligger ikke i tilgang på kunnskap, ressurser eller folk, men i summen av hva alle som tar i del i miljøet bringer til bordet hver dag. Han tror at gode folk, med de rette holdningene og med lidenskap for utvikling og fellesskap, skaper prestasjoner som vil lede til fantastiske resultater.

Foredragene handler lite om langrenn, men mye om de universelle tema som ligger bak prestasjoner. Hva skaper de prestasjonene som vi alle higer etter? Enten det er snakk om i idrett, næringsliv eller i det private. Emner som vaner, handlinger, prioriteringer, drømmer, frykt, vedtatte sannheter, energi, mål, inspirasjon, motivasjon, samarbeid, lidenskap og verdier er sentrale i hans usminkede foredrag om det å tørre gjøre det som skal til for å lykkes.

Øystein drømmer om å gjøre en forskjell. «Hvem vil du være» handler ikke om Øystein, men om deg og at du skal nå ditt potensial.

Kontakt & booking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.